Pizza de casa

de ALIGIULIA in Pizza, 19 Dec 2012 | 6624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 30 gr drojdie
  • 3-4 linguri de ulei sau grasime
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • PT UMPLUTURA
  • 2-3 conserve de ton
  • 1 ceapa
  • 1 mozzarella
  • 2-3 carnati proaspeti sau crenvusti
  • 10-12 ciuperci
  • 100 gr masline negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Mai intai faceti aluatul de pizza punand intr-un bol inalt faina si la mijloc sare drojdia muiata cu apa calda si zaharul. Adaugati uleiul si framantati pana ce devine un aluat potrivit de tare. Se acopera cu o folie de plastic sau cu un prosop si se lasa la crescut .

Dupa ce a crescut se intinde o foaie nu prea groasa in tava de la aragaz si lasand imaginatia libera adaugati deasupra ceea ce doriti sau ceea ce va place .

Eu am facut jumatate cu ton din conserva, un pic de bulion dizolvat, masline ,ceapa si pe cealalta jumatate  carnati ,ciuperci taiate ,mozzarella, masline negre.

Dati la cuptor si lasati sa creasca si sa se rumeneasca bine. Scoateti si serviti imediat cu prietenii la un pahar de bere rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo ( blat,sos,toping)